leven van de liefde

Nieuwe vriendin Jacob uit B&B Vol Liefde na maand bij hem ingetrokken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeNieuwe vriendin Jacob uit B&B Vol Liefde na maand bij hem ingetrokken
RTL

Als enige ontving Jacob (60) in 'B&B Vol Liefde' vier vrouwen tegelijkertijd in zijn paleisje in het zonnige Portugal. Helaas had hij met alle vier geen klik, maar het datingprogramma bezorgde hem alsnog de liefde van zijn leven: trouwe kijkster Carla (54). Aan het 'Algemeen Dagblad' verklapt de verliefde B&B-eigenaar dat de twee inmiddels zelfs al samenwonen!

"Ik heb nu alles wat ik kan wensen en dat is wederzijds"

Net als Anita, Jenny, Segrun en Monica staat ook Carla op het punt om naar Albufeira af te reizen voor Jacob, maar valt helaas tijdens de laatste ronde af en ziet zo haar kans op ware liefde wegglippen. Als ze deze zomer vervolgens ziet hoe Jacob en 'zijn vrouwen' een complete mismatch zijn, besluit ze de stoute schoenen aan te trekken en hem zélf te benaderen. "Op papier klopt alles tussen ons. Het is de perfecte match, dat wist ik gewoon. Ik vroeg me alleen af of er aantrekkingskracht zou zijn", licht ze toe.

Gwen uit B&B Vol Liefde vertelt openhartig over drugsgebruik dochter
Lees ook

Gwen uit B&B Vol Liefde vertelt openhartig over drugsgebruik dochter

Veel meer is er niet nodig om Jacob te overtuigen en voordat Carla het weet zit ze in het vliegtuig. "Ik dacht niet meteen 'wauw', maar na een paar uur samen praten, merk je dat je dezelfde hersensnelheid hebt en dezelfde dingen leuk vindt. Dierenliefhebber, sporten, goed voor jezelf zorgen, dat zijn belangrijke raakvlakken", aldus Jacob.

"Jacob bleek gewoon echt de Jacob die ik op televisie had gezien", vult Carla aan. "Weet je, misschien is het ook het feit dat hij zijn ex in huis heeft genomen toen zij ziek was. Dat vonden die vier kandidates heel gek, maar voor mij is het een teken van respect, iets positiefs. Ik wist al dat hij mij aansprak als persoon."

Een maand na hun eerste ontmoeting besluit Carla alweer haar koffers te pakken, deze keer voorgoed. "Ik heb nu alles wat ik kan wensen en dat is wederzijds. Het is een sprookje", spreekt ze verliefd. Carla helpt inmiddels ook volop mee in de B&B, dat sinds het programma overspoeld wordt met boekingen. "We vullen elkaar perfect aan", concludeert Carla.

Het hele liefdesavontuur van Jacob in B&B Vol Liefde is terug te kijken bij Videoland.