Bye bye baby

Samenwerking Jamie Spears en advocatenteam voorbij

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSamenwerking Jamie Spears en advocatenteam voorbij
RTL

Er lijkt een einde te zijn gekomen aan de samenwerking tussen Jamie Spears (69), de vader van Britney (39), en het advocatenkantoor Holland & Knight. Het bedrijf vertegenwoordigde Jamie in de strijd om het curatorschap maar zegt besloten te hebben af te zien van verdere representatie nu Britneys advocaat Mathew Rosengart dreigt hem aan te klagen zodra de zangeres van haar vader verlost is. Dit meldt 'Page Six'.

Jamies advocaten zouden zich niet langer willen mengen in eventuele vervolgzaken. Volgens insiders zou zijn advocaat Vivian Lee Thoreen hem gezegd hebben een andere raadsman te zoeken om hem bij te staan en ze raadde hem vervolgens advocaat Alex Weingarten van de firma Willkie Farr & Gallagher aan. Volgens NBC is Alex akkoord gegaan en is de 'break-up' van Jamie en Vivian 'in goed overleg' gegaan.

Rechter verwijdert Jamie Spears per direct als toezichthouder
Lees ook

Rechter verwijdert Jamie Spears per direct als toezichthouder

Opvallend is dat The Sun meldt dat het juist Jamie was die de stekker uit de samenwerking met Vivian zou hebben getrokken. De krant bericht eveneens dat Alex Weingarten Spears' nieuwe advocaat is, maar claimt dat dat dus voornamelijk Jamies beslissing was.

Hoe dan ook zal Jamie zich uiteindelijk moeten verantwoorden voor zijn acties gedurende de 13 jaar dat hij curator was, mocht Britneys advocaat hem inderdaad aanklagen. Hij wordt er onder meer van verdacht afluisterapparatuur in haar slaapkamer te hebben geïnstalleerd en hij zou zijn dochter tegen haar wil in hebben laten opnemen in een psychiatrische kliniek.

Op 12 november wordt er tijdens een nieuwe hoorzitting besloten of het curatorschap, dat tijdelijk overgenomen is door een door Britney voorgedragen curator, definitief opgedoekt wordt.

Lees meer over
Britney Spears