van bouwval naar paleis

Peter Gillis door het dak: nieuw resort gekocht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ruth van BaaijenPeter Gillis door het dak: nieuw resort gekocht
RTL

Realityster én ondernemer Peter Gillis (59) heeft deze maandagochtend een heuglijk bericht met zijn volgers gedeeld: hij heeft een resort gekocht in Zuid-Limburg. Peter had de voormalige camping al langer op het oog.

"Natuurlijk zal ik jullie ondertussen op de hoogte houden van de ontwikkelingen!"

'Hatseflats! Ik ben erg blij om dit vandaag met jullie te mogen delen. Ik heb namelijk zojuist Camping Den Driesch in Valkenburg overgenomen. Een mooie parel die ik al langer op het oog had', begint Peter zijn bericht. 

De komende tijd gaat hij geregeld updates plaatsen van zijn nieuwe aanwinst: 'Vanaf nu gaat de camping verder onder de naam Stadsresort Valkenburg en vanaf 8 april 2022 gaat het resort open voor gasten. Natuurlijk zal ik jullie ondertussen op de hoogte houden van de ontwikkelingen!' 

Peter Gillis en vriendin zijn groot fan van eigen reallifesoap
Lees ook

Peter Gillis en vriendin zijn groot fan van eigen reallifesoap

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorige week kwam de realityster nog in het nieuws, omdat hij op een dodenlijst staat. De multimiljonair kreeg een jaar geleden van de politie te horen dat hij risico loopt en sindsdien is hij extra alert als hij naar buiten gaat. In zijn biografie, die morgen uitkomt, laat hij ook weten dat hij een alarmknop bij zich draagt en af en toe persoonsbeveiliging krijgt. 

Wie hem op die lijst heeft gezet is niet duidelijk; volgens Peter is de politie in Nederland niet zo toeschietelijk met informatie. Een woordvoerder van de politie laat aan het AD weten niet in te willen gaan op de zaak. "We doen over dit soort zaken nooit uitspraken."

Overigens heeft Peter helaas nog meer zorgen aan zijn hoofd. Zijn vakantieparken liggen al een tijdje onder vuur:

Lees meer over
Peter Gillis