We carey a lot

Het is tijd: Mariah Carey opent officieel het kerstseizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHet is tijd: Mariah Carey opent officieel het kerstseizoen
RTL

Het is vandaag 1 november dus dat kan maar één ding betekenen: zangeres Mariah Carey is zojuist wakker geworden uit haar zomerslaap en heeft het kerstseizoen officieel voor geopend verklaard. Op Instagram plaatst ze een hilarisch filmpje om het seizoen in te luiden.

"Er was altijd iemand die het moment verpestte"

'Ben je er klaar voor? Let's go!' schrijft de Amerikaanse bij onderstaande video. Vanaf nu kun je dus gewoon weer ongegeneerd gaan genieten van kerstklassiekers als 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah zelf of 'Last Christmas' van Wham!. 

De kerstklassieker van Mariah uit 1994 is een vaste waarde tijdens de feestdagen. De zangeres staat met het nummer steevast hoog in de hitlijsten rond kerst en vindt de decembermaand dan ook erg belangrijk. Volgens Mariah komt dat, omdat ze door haar moeilijke jeugd geen fijne herinneringen aan Kerstmis heeft.

"Ik denk dat ik er als kind altijd behoefte aan had dat de feestdagen perfect waren en dat waren ze nooit", vertelde de zangeres afgelopen jaar in de Amerikaanse editie van Elle. "Er was altijd iemand die het moment verpestte. Altijd vervelende familieleden die langskwamen en alles dwarsboomde."

Mariah nam zichzelf daarom voor dat ze zoiets nooit meer zou laten gebeuren. "Toen ik uit mijn laatste huwelijk kwam, begon ik kerst te vieren zoals ik het wil vieren."

Mariah Carey slaat nieuwe weg in en stapt in cryptocurrency
Lees ook

Mariah Carey slaat nieuwe weg in en stapt in cryptocurrency

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Uiteraard is 'All I Want For Christmas Is You' elk jaar opnieuw een kersthit en Mariah verdient er dan ook een aardig zakcentje aan. Benieuwd hoeveel? Dat zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Mariah Carey