een lach en een traan

Tabitha zingt in nieuwste single over 'vreugde en verdriet'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTabitha zingt in nieuwste single over 'vreugde en verdriet'
RTL

Tabitha zingt in haar nieuwste single ‘Niemandsland' over "de meest kwetsbare momenten van vreugde en verdriet" in haar leven. De afgelopen maanden heeft de 29-jarige zangeres, die in maart moeder werd van dochtertje Imaya, opnieuw een balans moeten vinden en dat was niet altijd makkelijk, zegt ze in een post op Instagram.

“Niemandsland, daar heb ik het afgelopen half jaar voor mijn gevoel geleefd"

“Niemandsland, daar heb ik het afgelopen half jaar voor mijn gevoel geleefd", zegt Tabitha over de nieuwe fase in haar leven. "En zelfs nu ik voor mijn gevoel geland ben blijft dit een zoektocht. Artiest, onderneemster, vrouw van en de belangrijkste titel tot nu toe: moeder. En tussen dat alles door niet vergeten dat ik er zelf, Tabitha, ook nog mag zijn en tijd en liefde verdien."

Tabitha is het zat te doen alsof ze een perfect leven leidt
Lees ook

Tabitha is het zat te doen alsof ze een perfect leven leidt

In het nummer, dat vrijdag verschijnt, neemt ze de luisteraar mee in de afgelopen maanden, "in de hoop dat een ieder er iets aan heeft". "Alle ballen hoog houden lukt soms en soms ook totaal niet en dan is alles even helemaal kut. Maar op het moment dat ik voel en ervaar dat ik niet alleen ben, ook al voelt het aan als niemandsland weet ik dat alles goed komt, one way or another."

In juni maakte Tabitha bekend ook te werken aan een nieuw album. Haar laatste plaat, 'Hallo Met Mij', kwam vorig jaar uit.

Lees meer over
Tabitha