Nickstmas

Nick en Simon nemen kerstsingle op met Songfestival-deelnemer

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNick en Simon nemen kerstsingle op met Songfestival-deelnemer
RTL

Nick & Simon zijn de studio in gedoken voor een nieuwe kerstsingle met Stefania, de Grieks-Nederlandse zangeres die afgelopen jaar meedeed aan het Eurovisie Songfestival. 'Christmas Time With You' komt 5 november uit en is onderdeel van een nieuwe kerstplaat van het Volendamse duo.

De kerstplaat, die Christmas Favourites heet, bestaat verder grotendeels uit covers van bekende kersthits. Nick & Simon hebben onder meer 'Best Time Of The Year' en 'Baby It's Cold Outside' in een nieuw jasje gestoken.

Nick en Simon slaan een nieuwe weg in met hun nieuwste album
Lees ook

Nick en Simon slaan een nieuwe weg in met hun nieuwste album

De Volendammers lieten eerder al aan Shownieuws weten dol te zijn op kerstliedjes. Ze brachten eerder ook al compilaties uit, zoals de plaat 'Christmas With Nick & Simon' uit 2015. Ook zijn ze druk bezig met een kerstspecial van Onmogelijke Duetten, die op SBS6 te zien zal zijn. Net als in de gewone versie wordt het voor Nederlandse artiesten digitaal mogelijk gemaakt een duet te zingen met een collega die onbereikbaar is of is overleden. Dit keer zingen ze Nederlands- of Engelstalige kerstliedjes.

Het wordt een drukke kerst voor Simon: het duurt niet lang meer voor de zanger en zijn Annemarie hun tweede kindje mogen verwelkomen. De vader zelf is er al klaar voor, maar misschien nog wel belangrijker: toekomstige grote zus Kiki ook. Daarover meer in de video hieronder.

Lees meer over
Nick & Simon