Oops!... I Did It Again

Fans maken zich zorgen om Halloween-foto’s van Britney Spears

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFans maken zich zorgen om Halloween-foto’s van Britney Spears
RTL

Britney Spears (39) was niet de enige celebrity die zich voor Halloween had uitgedost, maar toch hebben juist haar Halloween-foto’s voor de nodige verwarring gezorgd. De zangeres plaatst een aantal kiekjes op Instagram waarop ze schijnbaar dood op de grond ligt. Het verhaal dat ze bij de foto’s schreef doet veel wenkbrauwen fronsen.

"We mogen toch ook nog wat plezier beleven?"

Op de foto’s is te zien hoe Britney, bedekt met bloed, in verschillende poses op de grond ligt. Aan het vervormde vloerkleed is duidelijk te zien dat de foto’s ook flink zijn gefotoshopt, maar dat is niet eens hetgeen dat meest opvalt. Bij de foto’s is namelijk een bizar Halloweenverhaal geschreven over een meisje dat dood wordt aangetroffen in haar huis. 'Ze was op stap geweest met vriendinnen en de dag erna vond een buur haar op de grond', zo schrijft ze. 'Ze had een geweldige familie, maar natuurlijk was die niet in de buurt om haar te helpen.' Het lijkt er sterk op dat Britney met deze laatste zin een sneer uitdeelt aan haar familie en het voogdijschap waar ze maar liefst 13 jaar onder moest lijden.

Britney Spears krijgt dagelijks filmscripts over haar leven
Lees ook

Britney Spears krijgt dagelijks filmscripts over haar leven

'Het zou oké moeten zijn om af en toe te vluchten in een ingebeelde wereld', zo gaat ze verder. 'In deze gekke wereld waarin we nu leven is het belangrijk om veilig te blijven, maar we mogen toch ook nog wat plezier beleven? Da’s dertien jaar geleden voor mij, dus ik moet nog wat op gang komen. Mama en papa, mag ik dan nu ook met m’n eigen auto rijden?'

Hoewel er onder de foto’s ook positieve reacties staan, zijn het de negatieve reacties die de boventoon voeren. Veel mensen vragen zich af of het wel goed gaat met haar en of er wel iemand is die voor haar zorgt en op haar let.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Britney Spears