ONE MORE TIME

Vader Britney Spears wil dat curatele per direct eindigt

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesVader Britney Spears wil dat curatele per direct eindigt
RTL

Jamie Spears (69) heeft er bij een rechter op aangedrongen dat het toezicht op zijn dochter Britney (39) met onmiddellijke ingang stopt. Pa Spears, die jarenlang een van de curators van de zangeres was, had in september al aangegeven akkoord te gaan met de uiteindelijke beëindiging van de constructie.

In de rechtbankdocumenten houdt Spears senior vol dat hij het altijd het beste heeft voorgehad met zijn dochter, die zich in de afgelopen maanden fel heeft uitgesproken tegen haar familie en het toezicht dat zij dertien jaar lang op haar hadden. Jamie is ook bereid al het papierwerk rond zijn functie over te dragen. De advocaat van Britney beschuldigt hem ervan onzorgvuldig en mogelijk frauduleus met het geld van de zangeres te zijn omgegaan.

Niet vader maar moeder Britney Spears wilde haar onder curatele
Lees ook

Niet vader maar moeder Britney Spears wilde haar onder curatele

Volgens TMZ laat Jamie in het papierwerk weten dat hij sowieso niet langer betrokken wil zijn bij de curatele, of die nu per direct wordt opgeheven of niet. Hij zegt alle administratie naar Britneys advocaten en financiële team te sturen en de zaak af te willen ronden.

Lees meer over
Britney Spears