shape of you ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ed Sheeran vermijdt bewust urinoirs: 'Andere mannen spieken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEd Sheeran vermijdt bewust urinoirs: 'Andere mannen spieken'
RTL

Britse popzanger Ed Sheeran (30) hangt 'm liever niet in een urinoir. De simpele reden daarvoor is dat andere mannen gaan spieken, en dat heeft hij - logischerwijs - liever niet. Dat vertelt hij in de podcast 'Armchair Expert with Dax Shepard'.

"Vaak ​​komt iemand naast me om gewoon te kijken"

"Mijn regel is meestal dat ik niet naar urinoirs ga. Als er twintig urinoirs zijn, ga ik altijd aan het einde staan, maar vaak ​​komt iemand naast me om gewoon te kijken." En daar moet Ed niks van hebben, want zijn geslachtsdeel heeft geen visiting hours. "Dus mijn regel is dat ik dat meestal niet doe." Ed zal daarom hooguit bij het urinoir plaatsnemen als er geen énkel wc-hokje vrij is, deelt hij mee.

Ed Sheeran houdt zelfgemaakt schilderijen liever voor zichzelf
Lees ook

Ed Sheeran houdt zelfgemaakt schilderijen liever voor zichzelf

Als Ed zich wél bij een urinoir begeeft, is de kans meteen groot dat hij er andere beroemdheden spot: "Ik ontmoette Kit Harington en Richard Madden beiden bij de urinoirs." Waar deze wc zich precies bevond, vertelt hij dan weer niet.

Onlangs bracht de Britse zanger zijn gloednieuwe album uit. Voor zover bekend staan er geen nummers over toiletperikelen op. Waar ze wel over gaan, vertelt hij hieronder.

Lees meer over
Ed Sheeran