balletje opgooen

Vrouw Johan Derksen klaar met 'ordinaire' Veronica Inside

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Sterren op het Doek/Omroep MAXVrouw Johan Derksen klaar met 'ordinaire' Veronica Inside
RTL

De vrouw van Johan Derksen vindt de voetbalanalist maar ordinair. Dat zegt de 'Veronica Inside'-man in het Omroep MAX-programma 'Sterren op het Doek'. "Ze vindt het programma maar ordinair vermaak en mij ook wel een beetje", aldus de 72-jarige.

"Ze vindt het programma maar ordinair vermaak en mij ook wel een beetje"

De presentator heeft er geen moeite mee dat zijn vrouw neerkijkt op zijn werk. "Ik hoef geen vrouw die mij adoreert. Ze vindt het allemaal onzin wat wij zitten te doen en het liefste heeft ze dat ik stop." Het lijkt erop dat de wens van zijn vrouw binnenkort deels in vervulling gaat. Onlangs gaf Johan namelijk aan volgend jaar te stoppen met Veronica Inside, het televisieprogramma waar hij elke maandag en vrijdag te zien is.

Johan Derksen durft deelname De Slimste Mens niet aan
Lees ook

Johan Derksen durft deelname De Slimste Mens niet aan

Het valt de Sterren op het Doek-presentator Özcan Akyol op dat de voetbalanalist vrij nuchter praat over zijn vrouw, met wie hij 25 jaar samen is. Op de vraag wat de twee in hun huwelijk samenbrengt, kan hij niet goed antwoord geven. "Wij hobbelen maar door. Dat is niet erg romantisch, maar je hobbelt door."

Johan is één van de bekende Nederlanders die wordt nageschilderd door drie kunstenaars voor het Omroep MAX-programma. Ook Dionne Stax en Arjen Lubach doen mee aan dit seizoen. In het programma mogen BN'ers kiezen welk schilderij ze mee naar huis nemen. De andere twee doeken worden geveild voor een goed doel.

Lees meer over
Johan Derksen