Vamos a la playa

Leontine Borsato geeft duidelijkheid over verblijf in Spanje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPLeontine Borsato geeft duidelijkheid over verblijf in Spanje
RTL

Deze week werd bekend dat Leontine Borsato (53) naar Spanje zou zijn gegaan om daar aan zichzelf te werken. Dat nieuws bevestigt het management van Leontine nu aan RTL Boulevard, maar van een kliniek - waarvan boze tongen beweerden dat ze erheen ging om beter te leren dealen met stress - is geen sprake.

"Ik vind het heel dapper dat papa en mama die stap gezet hebben"

Momenteel zit Leontine nog een week in Spanje, om daar een cursus zelfontplooiing te volgen. De reden daarvan is simpelweg 'omdat ze er zin in had', aldus het management, dat benadrukt dat ze niet in een 'stresskliniek' zit. Dat werd volgens enkele media deze week beweerd.

Marco Borsato weggeblazen door musical van Jada en Leontine
Lees ook

Marco Borsato weggeblazen door musical van Jada en Leontine

Onlangs kwam de dochter van Marco en Leontine, Jada, nog in het nieuws. Zij vertelde namelijk in de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat ze altijd heeft geweten dat haar ouders weer terug bij elkaar zouden komen. "Elkaar loslaten was de sleutel om elkaar weer toe te laten", vertelde ze onder andere in het dagblad. "Ik vind het heel dapper dat papa en mama die stap gezet hebben." 

Nadat Marco en Leontine lange tijd de vorm loslieten, hebben ze die nu weer gevonden. Eerder wist de zanger aan RTL Boulevard te melden dat hij en Leontine aan het latten geslagen zijn.

Lees meer over
Leontine BorsatoSpanje