MOET JE NIET WILLEN

Will Smith wilde een harem: 'Had lijst van 25 vrouwen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWill Smith wilde een harem: 'Had lijst van 25 vrouwen'
RTL

De biografie van Will Smith (53) is uit en in het boek staan een aantal bijzondere onthullingen. Zo vertelt de 'The Fresh Prince of Bel-Air'-acteur dat hij erover nadacht om een harem te hebben. Want dat zou hem gelukkig maken. Will vertelt het allemaal in een interview met Oprah Winfrey (67).

"Ik dacht dat als ik genoeg vrouwen had, er altijd wel eentje me leuk zou vinden"

In het gesprek met Oprah vertelt Will over het rijke seksleven dat hij en zijn vrouw Jada Pinkett Smith hadden toen ze pas net bij elkaar waren. "We deden het meerdere keren per dag en het duurde uren", zegt Will daarover. "Voor mij waren er twee opties: Ik wilde haar seksuele voldoening geven, of ik zou sterven om dat te proberen."

Jaren later, in 2011, kwam er echter een grote scheur in hun relatie toen Will zijn vrouw op een behoorlijk uitbundig verjaardagsfeestje gaf. Hij voelde zich de beste man ooit, zij vond dat vooral egoïstisch van hem.

Will Smith openhartig over traumatische jeugd in biografie
Lees ook

Will Smith openhartig over traumatische jeugd in biografie

Toen het stel in 2011 even uit elkaar ging, sprak Will met een persoon die gespecialiseerd was in tantra seks. De acteur vertelde over zijn fantasie om een harem te hebben. Uiteindelijk kwam hij tot een lijst van 25 vrouwen die hij graag in zijn harem wilde hebben, waaronder Halle Berry. 

In eerste instantie had Will het idee om contact op te nemen met alle vrouwen, maar later kwam hij er toch achter dat zijn verlangen meer te maken had met Jada. "Ik dacht dat als ik genoeg vrouwen had, er altijd wel eentje me leuk zou vinden", schrijft hij in zijn boek. "Ik kan niet eens zorgen voor een geweldige vrouw (Jada, red.), hoezo dacht ik dat ik dat wel kon voor 25 vrouwen?"

Meer over de onthullingen uit het openhartige boek van Will Smith zie je hieronder.

Lees meer over
Will Smith