PORTUGAL SPUWEN

Jacob en nieuwe vriendin sneren naar vier dames uit B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol LiefdeJacob en nieuwe vriendin sneren naar vier dames uit B&B Vol Liefde
RTL

Als enige deelnemer ontving Jacob (60) in 'B&B Vol Liefde' vier vrouwen tegelijkertijd in zijn paleisje in het zonnige Portugal. Helaas had hij met geen van de vier een klik, maar het datingprogramma bezorgde hem alsnog de liefde van zijn leven: trouwe kijker Carla (54). De twee wonen inmiddels samen en al zijn ze gelukkig met zijn tweeën, Carla kan het tóch niet laten om nog even te sneren naar de vier dames die Jacobs hart niet wisten te veroveren.

"Daar kan je niks aan knippen en plakken"

In een videogesprek met De Telegraaf rekent Carla af met Monica, Jennie, Anita en Sigrun. "Ik heb een aantal dingen gezien op tv, hoe de dames op bepaalde dingen reageerden. Ze kunnen wel zeggen dat op televisie dingen geknipt en geplakt worden, maar bepaalde dingen hebben ze gewoon gezegd, daar kan je niks aan knippen en plakken."

De vier dames hebben overigens wel nog een uitnodiging gehad van Jacob om langs te komen. "Om eens na te bespreken waarom ze zich zo gedragen hebben. Of eigenlijk: misdragen hebben. Maar ze wilden mij echt de vernietiging in helpen, zo voelde ik het. De uitnodiging hebben ze dan ook keihard afgewezen. Dat is letterlijk zo gezegd, ja.”

Nieuwe vriendin van Jacob: 'Voelde gewoon goed bij hem'
Lees ook

Nieuwe vriendin van Jacob: 'Voelde gewoon goed bij hem'

Jacob zegt er niet meer mee te zitten, ook al heeft hij wel het gevoel dat de vier dames er als 'als heldinnen af wilden komen op tv', ten koste van hem. Jacob en Carla focussen naar eigen zeggen nu, ondanks deze terugblik in De Telegraaf, vooral op de toekomst.

Eerder sprak RTL Boulevard al met Jacob en Carla. In onderstaande video vertellen zij over hun prille liefdesgeluk.