over en uit

Temptation-koppel van vorig seizoen zet punt achter hun relatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen/RTLTemptation-koppel van vorig seizoen zet punt achter hun relatie
RTL

Waar menig koppel die aan 'Temptation Island' meedoet het programma als vrijgezel verlaat, leverde het vorige seizoen juist een aantal nieuwe koppeltjes op waaronder Bowy en Anne - die meededen als singles aan de ultieme relatietest. Helaas is nu ook hun liefdesverhaal ten einde.

"We zijn goed uit elkaar gegaan en wensen elkaar nog het allerbeste"

'Anne en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. We zijn goed uit elkaar gegaan en wensen elkaar nog het allerbeste', laat Bowy weten via social media. 'Verder willen we jullie vragen om ons de komende tijd even de ruimte te geven om dit te verwerken.'

Deze plotwending in Temptation Island had niemand zien aankomen
Lees ook

Deze plotwending in Temptation Island had niemand zien aankomen

De vonk sloeg vorig jaar over tijdens de opnames van Temptation. "Bowy viel mij gelijk op. Toen hij zijn verhaaltje deed vertelde hij dat hij techno dj is. Ik hou zelf ook heel erg van techno, dus ik liep na de repetities gelijk naar hem toe", vertelde Anne eerder aan Girlscene. "We hadden meteen een heel leuk gesprek."

Toen de twee weer terug in Nederland waren, zijn ze gelijk samen uiteten gegaan in Delft. "Ik kwam zaterdag terug en die maandag zijn we gelijk op date gegaan", aldus Anne. Helaas mocht het niet zo zijn...

Het huidige seizoen van Temptation is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Bekijk die video met Fatih hieronderAlle afleveringen vind je hier.

Lees meer over
Temptation Island