Moldavië?

In dít land vindt het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? plaats

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSIn dít land vindt het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? plaats
RTL

Na de bekendmaking van de elf kandidaten die meedoen aan het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?' onthult het programma maandag ook het land waarin het spektakel zich afspeelt.

Het Europese land Albanië is het fascinerende decor van het 22e seizoen van de NPO 1-kijkcijferhit Wie is de Mol? Ook krijgt het programma online een nieuwe napraatshow, getiteld Niet de Mol. Deze show wordt gepresenteerd door oud-kandidaat Splinter Chabot. Hij interviewt daarin elke week een van de kandidaten die het spel heeft verlaten.

Op Instagram plaatst het programma een spectaculaire introductievideo van het land. 'Albanië was de geheime bestemming van Wie is de Mol? seizoen 22. Staat 1 januari al in jouw agenda?' staat erbij geschreven.

Kijkers Wie is de Mol? hebben voor eerst invloed op spelverloop
Lees ook

Kijkers Wie is de Mol? hebben voor eerst invloed op spelverloop

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De opnames van Wie is de Mol? vonden afgelopen augustus plaats. Toen werden voor het eerst ook al alle kandidaten onthuld. Via een livestream vanaf de toen nog geheime locatie konden fans live meekijken én invloed uitoefenen tijdens de eerste executie.

De deelnemers dit jaar zijn journalist Arno Kantelberg, acteur Everon Jackson Hooi, zanger Glen Faria, presentatrice Fresia Cousiño Arias, presentatrice Hila Noorzai, actrice Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards, presentator Sahil Amar Aïssa, zangeres Suzanne Klemann, komiek Thomas van Luyn en presentatrice Welmoed Sijtsma. Rik van de Westelaken neemt ook dit jaar de presentatie op zich.

De eerste aflevering is op zaterdag 1 januari om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Naast Niet de Mol wordt ook dit jaar na elke aflevering live nagepraat in Moltalk op NPO 3. Ook het jeugdprogramma Mollenstreken, waarin Lavezzi Rutjes wekelijks op zoek gaat naar de Mol, krijgt een nieuw seizoen.

Lees meer over
Wie is de Mol?