als gordonderslag bij heldere hemel

Gordon boos op ongevaccineerden: 'Helpen economie naar de kloten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gordonheuckerothGordon boos op ongevaccineerden: 'Helpen economie naar de kloten'
RTL

Gordon (53) heeft zijn platform op social media weer eens gebruikt om zijn mening te ventileren. De zanger is nog maar net geëmigreerd naar Dubai of hij heeft het alweer aan de stok met de groep ongevaccineerde mensen die Nederland rijk is. Volgens Goor helpen zij de economie om zeep.

"Ik ben klaar met die mensen"

In het inmiddels verwijderde Instagram-bericht trekt Gordon van leer. 'In de Verenigde Arabische Emiraten zijn er minder dan 75 besmettingen per dag', begint de zanger zijn bericht. Hij heeft weinig begrip voor de mensen die ervoor kiezen om zich niet te laten vaccineren. 'In Nederland helpen vijftien procent of meer dwazen de economie naar de kloten! Ik ben klaar met die mensen', schrijft Gordon, die in Nederland twee horecavestigingen heeft en zakelijk ook geraakt wordt door de coronamaatregelen. 

Gordon en Toto éíndelijk samen in Dubai: 'Hij vindt het geweldig'
Lees ook

Gordon en Toto éíndelijk samen in Dubai: 'Hij vindt het geweldig'

Volgens Goor kunnen Nederlanders nog wat leren van het beleid in de Verenigde Arabische Emiraten. 'Stop met dit bange beleid en armetierige gedrag jegens een groep vaccinatietegenstanders', bitst hij verder. 'Neem die injectie, dan zijn we er met een maand van af.' Hij sluit het bericht af met een paar laatste, duidelijke woorden: 'Overigens groetjes van Toto!'

Groetjes terug, Toto. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon is wel vaker boos. Afgelopen zomer maakte hij zich nog kwaad om de drukte bij de Formule 1 in Zandvoort. 

Lees meer over
Gordon