Theekransje

Expeditieleden dolblij met bijzonder bezoek op het eiland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Expeditie Robinson / RTLExpeditieleden dolblij met bijzonder bezoek op het eiland
RTL

Kijkers hebben donderdagavond kunnen zien hoe de expeditieleden op dag 23 een bijzonder bezoek hebben gekregen. En daar waren ze maar al te blij mee.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van Expeditie Robinson

"We vergeten het wel eens, waardoor de vissen gewoon op worden gegeten"

Loek Peters schrikt van z'n gewicht na Expeditie Robinson
Lees ook

Loek Peters schrikt van z'n gewicht na Expeditie Robinson

Als 'cadeautje' hebben de kandidaten namelijk visles gekregen van een professionele visser. De expeditieleden hebben een groot visnet, maar het lukt het niet echt om hier daadwerkelijk (grote) vissen mee te vangen. 

Wanneer de visser aankomt, zijn ze dolblij. "Eigenlijk wat we met de netten doen, is wel redelijk goed. Maar we moeten vooral meer binnenhalen, op de juiste tijden het net neerleggen, en de vis niet te lang erin laten zitten", vertelt Jay-Jay. "We vergeten het wel eens, waardoor de vissen gewoon op worden gegeten." 

De kandidaten hebben gelukkig een boel kunnen leren. Vooral Jay-Jay, die het reuze interessant vindt: "Eigenlijk is de grootste vangst die we vandaag hebben, dat hij ons leert vissen op een heel andere manier dan met een hengel." 

Niet veel later is het dan zover, en kan er eindelijk weer gegeten worden: er is namelijk vis gevangen!

Overigens hebben kijkers ook weer een nieuwe eliminatieronde gezien. Niemand minder dan tv-chef Rob Geus, die zich al een paar dagen niet fit en goed voelde, is naar huis gestemd. "Ik had al een beetje een onderbuikgevoel. Het is een beetje zuur, maar er waren wat zorgen in het kamp over mijn gezondheid. Ik wilde niet opgeven, dat zou ik ook nooit doen. Maar nu heeft mijn team voor mij beslist, en dat is misschien ook beter zo." 

Expeditie Robinson zie je elke donderdagavond om 20.30 uur en elke zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4. 

Lees meer over
Expeditie RobinsonTelevisie