don’t you remember

Paul de Leeuw over hereniging met Adele: 'Ze herkende me'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© BNNVARA/Raven B. VaronaPaul de Leeuw over hereniging met Adele: 'Ze herkende me'
RTL

Dinsdag werd bekend dat Paul de Leeuw (59) voor zijn nieuwe programma 'Busje komt zo!' de wereldster Adele (33) heeft mogen interviewen. Het was niet de eerste keer dat de twee elkaar in levende lijven zagen: toen Adele nog een redelijk onbekende zangeres was, was ze meerdere keren te gast in het programma 'Mooi! Weer De Leeuw'. Nu zes jaar later herkende ze de presentator nog steeds. Dat vertelt hij in de aflevering ‘Lopen' van zijn eigen podcast 'De Leeuw Lult Verder'.

''Ze is heel erg haarzelf gebleven''

Matthijs van Nieuwkerk is te gast in de podcast en probeert alles te weten te komen over Pauls interview ervaring met Adele.

In 2015 vond de laatste ontmoeting tussen Adele en Paul plaats. Hij was toen op verzoek van Adele uitgenodigd voor een interview in Londen. Haar uiterlijk heeft natuurlijk een grote transformatie ondergaan, maar aan haar persoonlijkheid is niet veel veranderd, zo vertelt Paul: ''Ze is heel erg haarzelf gebleven.'' En ja, Adele herkende hem nog steeds, aldus de presentator. 

Ondanks de vele ontmoetingen tussen Adele en Paul, was hij erg zenuwachtig voor het interview. ''Ik heb Paul nog nooit zo nerveus gezien’’, zegt live voice-over Hans Kesting, die ook mee mocht naar Engeland.

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Paul de Leeuw na jaren weer herenigd met Adele voor interview
Lees ook

Paul de Leeuw na jaren weer herenigd met Adele voor interview

De speciale uitzending is op donderdag 25 november om 21.30 uur te zien in het programma Busje komt zo! bij BNNVARA op NPO 1. 

 

Onze Luuk Ikink is trouwens niet zo'n fan van Adeles grote comeback:

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]Paul de Leeuw