korte reünie

Prinses Charlène weer gescheiden van gezin: 'We missen je, mam'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrinses Charlène weer gescheiden van gezin: 'We missen je, mam'
RTL

Het gaat nog altijd niet goed met prinses Charlène (43) van Monaco. Vorige week keerde ze na maanden terug uit Zuid-Afrika nadat ze daar een infectie opliep, maar nu is ze opnieuw gescheiden van haar gezin.

"Dit heeft niets met onze relatie te maken"

Prins Albert van Monaco bevestigt aan het Amerikaanse blad People dat Charlène is opgenomen in een kliniek buiten Monaco. Ze zou zowel fysiek als mentaal oververmoeid zijn. "De eerste paar uur nadat ze terug was ging het redelijk goed, maar daarna werd het duidelijk dat het helemaal niet goed met haar ging", aldus haar 63-jarige echtgenoot.

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat Charlène vandaag niet aanwezig zou zijn bij de viering van de nationale feestdag.

Prinses Charlène van Monaco doet opnieuw een stapje terug
Lees ook

Prinses Charlène van Monaco doet opnieuw een stapje terug

Er gaan nu al maanden geruchten dat het huwelijk van Albert en Charlène op springen zou staan. Dit is volgens de prins niet aan de orde. "Ik zal dit vast nog een aantal keer moeten zeggen, maar dit heeft niets met onze relatie te maken. Dat wil ik heel duidelijk maken."

Albert is samen met de zesjarige tweeling Gabriella en Jacques wel aanwezig bij de viering van de nationale feestdag. Op foto's is te zien hoe Gabriella een tekening met boodschap voor haar moeder vasthoudt: 'We missen je, mam.'

© Getty Images
© Getty Images

Charlène was eerder ook al maanden van haar gezin gescheiden. De van oorsprong Zimbabwaanse prinses was al sinds mei gescheiden van haar gezin. Charlène zat al die maanden in Zuid-Afrika, waar zij een groot deel van haar leven heeft gewoond, en mocht het land niet verlaten vanwege een oor-, neus- en keelinfectie. Een aantal weken geleden ging zij hiervoor onder het mes tijdens een vier uur durende operatie, waarvan zij momenteel nog herstelt.

Lees meer over
Prinses Charlene