Boekje open

Dít waren de opvallendste uitspraken van Meghan bij Ellen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Dít waren de opvallendste uitspraken van Meghan bij Ellen
RTL

Mensen die hadden gehoopt dat Meghan Markle (40) sappige onthullingen zou doen bij de talkshow van Ellen DeGeneres (63) kwamen bedrogen uit. Onderwerpen als het Britse koningshuis, haar loslippige vader en de rechtszaak tegen Associated Newspapers werden angstvallig vermeden. Toch kwamen er nog wel een paar leuke anekdotes voorbij in het interview.

"Ik denk dat Archie nu doorheeft dat hij grote broer is en dat hij het ook heel leuk vindt"

Wij zetten de leukste hieronder voor je op een rij. 

Openhartig over kinderen

Waar Meghan en Harry normaal niet veel delen over hun kinderen maakte Meghan voor Ellen een uitzondering. Zo vertelde ze dat Archie (2) zich als een echte grote broer gedraagt tegenover zijn vijf maanden oude zusje Lilibet. “Hij vindt het geweldig om grote broer te zijn. Iedereen heeft het erover hoe het is voor de ouders van een pasgeboren tweede kindje, maar niemand zegt hoe anders het is voor de eerste als de tweede er eenmaal is. Ik denk dat Archie nu doorheeft dat hij grote broer is en dat hij het ook heel leuk vindt." Meghan deelde ook een foto van Archie, waarop duidelijk te zien is dat hij de oranje haren van zijn vader geërfd heeft.

Je kunt de foto hieronder op 3.54 zien:

Optreden van Meghan bij Ellen wordt gemengd ontvangen
Lees ook

Optreden van Meghan bij Ellen wordt gemengd ontvangen

Gênant moment tijdens audities

Voor Meghan zal het best gek zijn geweest om in de studio van Ellen te zitten, omdat ze daar vroeger regelmatig kwam om audities te doen als actrice. Meghan geeft toe dat het er destijds niet bepaald glamoureus aan toeging. Zo reed ze met een heel oude Ford Explorer waarvan de sleutel aan de bestuurderskant niet altijd werkte. “Dan opende ik de kofferbak en klom ik erin, trok de klep achter me dicht en klom ik over alle stoelen heen. Zo ging ik erin en eruit.”

Begin van relatie met Harry

Meghan vertelt ook hoe ze haar relatie met Harry in het begin geheim probeerde te houden. In 2016 gingen de twee voor de laatste keer incognito naar een halloweenfeestje voordat de hele wereld zou weten dat ze een koppel waren. Harry was toen op bezoek in Toronto in Canada, samen met zijn nicht prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank. "We glipten met ons vieren in halloweenkostuums de stad in. Het was een post-apocalyptisch thema. Dus we droegen allemaal heel bizarre kostuums en konden nog een laatste leuke avond uit hebben."

Goede band met Ellen

Ellen en Meghan blijken ook nog eens goed met elkaar bevriend te zijn. Ellen en haar vrouw Portia de Rossi zijn namelijk de buren van Meghan en Harry in Montecito in California. Onlangs vierden ze met z’n allen nog Halloween, maar dat ging niet helemaal zoals verwacht. "We wilden iets leuks doen voor de kinderen, maar die hadden er helemaal geen zin in", aldus Meghan. Archie kreeg een dinosauruspak aan, maar droeg dit 'nog geen vijf minuten'. Volgens Ellen kon Harry hem uiteindelijk wel overtuigen om de dinokop op te zetten. Lilibet was gekleed als een stinkdiertje, 'zoals Bloem van Bambi'.

Inspiratie voor kinderboek

Meghan was er natuurlijk ook om haar onlangs uitgebrachte kinderboek The Bench te promoten en verklapte op de bank bij Ellen dat het boek oorspronkelijk een gedicht was dat ze voor Vaderdag aan Harry had geschreven. “Het ging over mijn observatie van hem en hem als vader.” Nadat ze het hadden gedeeld met wat vrienden en enthousiaste reacties kregen omdat het inclusief en representatief was, besloot ze het als kinderboek te publiceren. "Ik wilde dat alle aspecten, zeker de zachtere kant van mannelijkheid en vaderschap, erin zaten, en dat iedereen het gevoel had dat ze zichzelf konden herkennen in deze pagina’s. Ik had dat namelijk nooit als klein meisje."

Waar het interview vooraf in het Verenigd Koninkrijk de nodige stof deed opwaaien, was dat in de Verenigde Staten toch wat anders:

Lees meer over
Ellen DeGeneresMeghan MarklePrins Harry