MR AND MR

Tortelduifjes Marvin en Ferdi uit Prince Charming gaan trouwen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTortelduifjes Marvin en Ferdi uit Prince Charming gaan trouwen
RTL

Wie de eerste aflevering van het tweede seizoen 'Prince Charming' afspeelt, wordt eerst getrakteerd op een korte samenvatting van de eerste reeks. Dat seizoen eindigde met een verliefde Marvin Wijnans en Ferdi Pool. De eerste minuten van het tweede seizoen gaan óók over hen, omdat er iets heel bijzonders tussen de twee gebeurt. Ferdi vraagt 'zijn' Marvin ten huwelijk. En de 'prins' zegt natuurlijk 'ja'!

"Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen"

In de aflevering zien we dat Ferdi Marvin heeft uitgenodigd om naar een prachtige plek te komen. Vervolgens blikt hij terug op hun avontuur. "Ik werd jouw nummer twee, maar gelukkig hebben we elkaar bij thuiskomst in Nederland weer gevonden. Ik weet ook zeker dat inmiddels elkaars nummer één zijn", vertelt een verliefde Ferdi. "Ik vind je leuk. Ik vind je lief. Je maakt me een gelukkiger mens." 

Prince Charming Chris: 'Kan het nog steeds niet geloven'
Lees ook

Prince Charming Chris: 'Kan het nog steeds niet geloven'

Maar dan gebeurt er iets héél romantisch. "Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen", zegt Ferdi, waarna Marvin direct begint te stralen. Vervolgens gaat Ferdi op één knie voor zijn Prince Charming. "Lieve Marvin, wil je met me trouwen?" Marvin slaat zijn handen uit ongeloof voor zijn mond, waarna hij zegt: "Ja natuurlijk!"

Even later brengen Marvin en Ferdi nog een bezoekje aan de twaalf jongens die een gooi doen naar het hart van Chris Berendse, de nieuwe Prince Charming. Daar laten zij zien dat de zoektocht naar liefde via een datingprogramma wel degelijk kan slagen.

RTL Boulevard sprak met Chris over zijn avontuur, waarin hij op zoek gaat naar de liefde. In de video hieronder zie je het interview.

Een nieuwe aflevering van Prince Charming zie je iedere woensdag op Videoland.

Lees meer over
Prince Charming