frank en vrij

Frank Jansen wil meedoen aan First Dates: 'Wil niet alleen blijven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFrank Jansen wil meedoen aan First Dates: 'Wil niet alleen blijven'
RTL

Na de publiekelijke vechtscheiding van Rogier Smit (47) is Frank Jansen (75) klaar om door te gaan met zijn leven en carrière. Nu Rogier de liefde heeft gevonden bij een (vermoedelijk) Italiaanse man, staat ook Frank open voor een nieuw avontuur.

"Ik wil liever niet de rest van mijn leven alleen blijven"

In gesprek met Privé onthult de voormalig Paleis voor een Prikkie-ster dat hij openstaat voor nieuwe programma's. Frank is zelfs al gevraagd voor het één en ander: zo heeft hij 'ja' gezegd tegen First Dates VIPS. In dat programma gaan BN'ers op blind date in het First Dates-restaurant in de hoop om ware liefde te vinden. 

Is dit de nieuwe Italiaanse vriend van Rogier Smit?
Lees ook

Is dit de nieuwe Italiaanse vriend van Rogier Smit?

"Misschien ontmoet ik via die show wel een nieuwe partner. Ik wil liever niet de rest van mijn leven alleen blijven", aldus Frank. Er is wel één 'maar'. "De bevestiging dat ik definitief mag meedoen, heb ik alleen nog niet binnen gehad."

De geruchten over een nieuwe Valentijn-special van het programma mét BN'ers zingen al een tijdje rond. Wie er precies op date gaan, is nog onbekend. 

Afgelopen zomer ging onze reizende reporter Aran Bade nog op bezoek bij Frank. Toen onthulde de televisiester wanneer het huwelijk met Rogier stukliep:

Lees meer over
Frank JansenFrank en Rogier