wijze woorden of cryptische boodschap?

Monique Westenberg: 'Het is makkelijk om te oordelen'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg: 'Het is makkelijk om te oordelen'
RTL

Monique Westenberg (43) start haar dag zoals wel vaker met een inspirerende quote op Instagram. 'Het is makkelijk om te oordelen. Het is veel moeilijker om begrip te hebben', zo deelt ze met haar volgers op Instagram. Een cryptisch begin van de donderdag.

"Mensen met een goed hart kiezen soms een slechte methode"

Aan wie de quote gericht is, meldt ze er niet bij. Wel valt er nog meer te lezen in haar story: 'Begrip vereist medeleven, geduld en bereidheid om te geloven dat mensen met een goed hart soms een slechte methode kiezen. Ze sluit het bericht af met deze wijze woorden: 'Door te oordelen, drijven we verder uiteen. Door begrip groeien we.' 

Monique deelt wel vaker mooie teksten met haar volgers op Instagram. Helaas deelt ze meestal niet voor wie die boodschappen bedoeld zijn. Wel weten we dat Sarah van Soelen gisteren nog een en ander over Monique te zeggen had.

André wilde bij Monique niet altijd naar huis, bij Sarah wel
Lees ook

André wilde bij Monique niet altijd naar huis, bij Sarah wel

Naast deze inspirerende citaten kan een sinterklaasgedichtje in huize Westenberg ook zeker niet missen rond deze tijd van het jaar. Op de Instagram Stories van Monique was twee dagen geleden te zien dat ze in goed gezelschap sinterklaasliedjes zong voor de open haard. Op de beelden verschijnt namelijk ook André Hazes junior samen met hun zoontje André. Beiden zingen ze uit volle borst mee. Het zijn unieke beelden van André, want de laatste tijd komen er weinig beelden van de volkszanger naar buiten. Hij heeft immers enige tijd terug aangegeven te kampen met een emotionele burn-out. 

Ondanks Andrés break-up met zijn ex lijkt de zanger - volgens geruchten - toch vaak bij haar thuis te worden gespot. 

Lees meer over
Monique NoellAndré Hazes jr.Sarah van Soelen