give me all your luvin'

What are you looking at? Madonna gaat weer eens los op Insta

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @madonnaWhat are you looking at? Madonna gaat weer eens los op Insta
RTL

Of ze zich nu aan het kruis laat nagelen op het podium, of met Britney Spears en Christina Aguilera zoent op een ander podium, of een koffietafelboek over seks uitbrengt: Madonna houdt ervan om te shockeren. Nog steeds. De 63-jarige zangeres heeft gisteravond een paar foto's op Instagram gedeeld waar menig fan met open mond naar kijkt.

Met haar 63 lentes jong is Madonna nog steeds dol op de camera, én de camera op haar. Op de spraakmakende foto's zien we Madge in lingerie (die niet altijd even goed op haar lijf blijft zitten), visnetpanty en Louboutins poserend in de slaapkamer. Op de kiekjes is ook haar tepel te zien, dus het is maar de vraag hoe lang Instagram ze erop laat staan. 

De katholiek opgevoede zangeres schrijft bij de nietsverhullende kiekjes: 'Er waakt een engel over mij.' Hiermee doelt ze op het beeld van een engel dat boven haar bed hangt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dochter van Madonna draaide zelf voor schoolgeld op
Lees ook

Dochter van Madonna draaide zelf voor schoolgeld op

Actrice Kate Beckingsale greep de beelden aan voor een lolletje: zij stuurde een foto van Madonna's achterwerk naar haar eigen dochter met de vraag of het oké is om die te posten op Instagram. Haar dochter appte terug 'Ik moet zeggen dat ik een beetje verbijsterd ben. Ik denk dat het een beetje veel is, maar het ziet er ook wel artistiek uit.'

Waarop haar moeder weer reageert: 'Het is Madonna. Alsof ik dit ooit zou doen. Ik kan niet geloven dat je je moeders anus niet herkent.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De monden van Madonna's fans vielen de laatste tijd al wel vaker open:

Lees meer over
Madonna