Zij hoort bij mij

Luca Borsato lijkt geen last te hebben van een intimiteitsvacuüm

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @luca_borsato Luca Borsato lijkt geen last te hebben van een intimiteitsvacuüm
RTL

Van een intimiteitsvacuüm lijkt Luca Borsato (22) geen last te hebben. Luca is namelijk al enkele maanden smoorverliefd op zijn vriendin Daisy. Regelmatig delen de twee tortelduifjes kleffe en romantische kiekjes van elkaar op hun Instagram.

"Hou me vast, ik heb je voor het leven"

Daisy, bekend van Temptation Island, laat het hartje van de jonge Borsato al sinds augustus sneller kloppen. Op 8 augustus 2021 maakten zij hun relatie namelijk officieel. Vandaag deelt hij in zijn laatste post wederom enkele lieve woorden over zijn vriendin: 'Jouw liefde is van een ander soort, Daisy. Hou me vast, ik heb je voor het leven', schrijft hij onder hun kussende foto. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-ster Daisy toont 'hoe gek ze is' op Luca Borsato
Lees ook

Temptation-ster Daisy toont 'hoe gek ze is' op Luca Borsato

Luca en zijn vriendin genieten volop van hun honeymoonfase. Zo zijn ze ook een paar keer in Italië geweest samen, want beide lovers zijn ook Italiaans. Ook daar werden de nodige foto's genomen. Hierover deelde vriendin Daisy: ''Dit is echt zo’n foto die ik later aan mijn kinderen ga laten zien met: 'Kijk, papa en mama toen ze jong waren'", schrijft ze onder de foto. Van een baby is nu nog geen sprake, maar we zullen de foto's natuurlijk goed in de gaten houden. 

In Tempation Love Therapy sprak Daisy al eerder over haar romantische klik met Luca. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Lees meer over
Luca Borsato