begin maar vast met aftellen

Vierde seizoen Virgin River laat niet heel lang meer op zich wachten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix Vierde seizoen Virgin River laat niet heel lang meer op zich wachten
RTL

Goed nieuws voor alle fans van 'Virgin River'. Alexandra Breckenridge (39), in de serie bekend als Mel Monroe, heeft namelijk laten weten dat de opnames van seizoen 4 zijn afgerond. En dat betekent dat het nieuwe seizoen niet meer lang op zich zal laten wachten.

"Seizoen 4 van Virgin River is compleet voor mij"

Alexandra laat in haar Instagram Stories weten dat de opnames voor haar er op zitten. 'Het is een wrap! Seizoen 4 van Virgin River is compleet voor mij', zo schrijft ze. Eerder gaf Martin Henderson, beter bekend als Jack, ook al een hint dat de opnames voorspoedig verlopen. 'Een beetje postproductiewerk aan het doen voor Virgin River seizoen 4', zo schreef hij in één van zijn Stories. 'We gaan ervoor zorgen dat het allemaal soepel en bevredigend verloopt voor de beste fans ooit.'

Alexandra Breckenridge moest rol in Virgin River bijna afslaan
Lees ook

Alexandra Breckenridge moest rol in Virgin River bijna afslaan

Hoewel nog niet bekend is wanneer we het nieuwe seizoen op Netflix kunnen verwachten, is de kans groot dat dit binnen een paar maanden zal zijn. Zo waren de opnames van seizoen 3 in december 2020 afgerond en verscheen het seizoen vervolgens in juli 2021 op Netflix. We moeten dus toch nog eventjes geduld hebben.

Lees meer over
Virgin River