EMOTIONEEL

Beau schiet vol na zien laatste interview met Peter R. de Vries

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBeau schiet vol na zien laatste interview met Peter R. de Vries
RTL

Beau van Erven Dorens (50) ontving donderdagavond Kees van der Spek (57) in zijn talkshow. De misdaadjournalist kwam praten over het laatste interview dat hij had met de vermoorde Peter R. de Vries. Na afloop van de beelden kon de presentator zijn tranen niet bedwingen.

"Het is zo confronterend"

Na het zien van de beelden vertelt Beau dat hij het zo mooi vindt om de vriendschap tussen Kees en Peter R. te zien. "We hadden het gewoon heel goed", zegt Kees dan. "We hebben 17 jaar samengewerkt. En iedereen is nu ineens zijn beste vriend, nu hij is overleden. En ik wil dat niet zo claimen, maar we hadden het gewoon heel goed. We hadden een goede tijd. Hij was mijn leermeester. We hadden een klik, hij was de feitenman en ik het warhoofd en zo hobbelden wij de wereld rond. Dat was prachtig."

Frank Lammers en Wouter de Winther krijgen fikse ruzie bij Beau
Lees ook

Frank Lammers en Wouter de Winther krijgen fikse ruzie bij Beau

Wanneer Beau de kijker aanbeveelt om het volledige interview van Kees met Peter R. te kijken, schiet hij vol. Daarop schiet tafelgast Tijl Beckand hem te hulp. "Het is zo confronterend om te zien hoe iemand die het leven, het gevaar bij de strot pakte, opeens in de studio zit alsof hij weer zo kan binnenlopen." Daarop bedankt Beau Tijl nogmaals, waarna hij in tranen zijn show beëindigt. "Tot morgen."

Het hele gesprek dat Beau met Kees voerde, zie je hieronder.

Lees meer over
Beau van Erven DorensPeter R. de VriesBEAU