the best days

Tabitha noemt eerste maanden moederschap een bijzondere reis

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Tabitha noemt eerste maanden moederschap een bijzondere reis
RTL

Tabitha (29) is nu negen maanden moeder van dochtertje Imaya en de afgelopen maanden waren een bijzondere reis. Op Instagram blikt de 29-jarige zangeres terug op de afgelopen maanden als moeder.

'' Alles begint van binnen zoals ons kleine meisje ook in mij gegroeid is''

"Hormonaal begint alles te settelen en heb ik me normale cyclus weer terug en oh how I love it!!", schrijft Tabitha Foen-A-Foe, zoals de zangeres voluit heet, onder een foto met haar dochter. "Ik ben met 7 maanden gestopt met borstvoeding simpelweg omdat ik voelde dat het tijd was. Alles is me best natuurlijk afgegaan en heb ik veel vrede gehad met mijn keuze."

Tabitha na overlijden vader: 'Je voelt je lang alleen'
Lees ook

Tabitha na overlijden vader: 'Je voelt je lang alleen'

Tabitha schrijft dat ze tijdens het geven van borstvoeding haar ongesteldheid alweer terug kreeg, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is. Ongesteld zijn is niet altijd 'een pretje', zo schrijft ze, maar de zangeres is dankbaar dat haar lichaam en haar dochter gezond zijn. Momenteel is de zangeres samen met haar partner Mauron op vakantie op Curaçao, waar haar roots liggen. "Ik focus me op innerlijke rust en gezondheid de rest volgt vanzelf. Alles begint van binnen zoals ons kleine meisje ook in mij gegroeid is. Trots op mij, trots op haar."

Lees meer over
Tabitha