family man

Ed Sheeran kondigt einde van grote tournees aan wegens gezin

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEd Sheeran kondigt einde van grote tournees aan wegens gezin
RTL

Ed Sheeran (30) is van plan om na 2022 te stoppen met grote tournees. Dat onthulde de Britse zanger in de podcast 'Teach Me A Lesson'.

"Ik zou het vreselijk vinden als ik over 20 jaar een slechte relatie heb met mijn kinderen omdat ik werk belangrijker vond"

De pas 30-jarige zanger wil meer tijd kunnen doorbrengen met zijn familie. De zanger heeft met zijn vrouw Cherry een dochter, Lyra, die in 2020 werd geboren. "Ik zou het vreselijk vinden als ik over 20 jaar een slechte relatie heb met mijn kinderen omdat ik werk belangrijker vond", liet de popster weten. Ed wil nog wel blijven optreden, maar zal dus niet meer voor langere tijd op tournee willen.

Ed Sheeran vond bekendmaking coronabesmetting maar raar
Lees ook

Ed Sheeran vond bekendmaking coronabesmetting maar raar

'The Mathematics Tour', die in april van volgend jaar van start gaat, zal volgens Ed waarschijnlijk zijn laatste grote stadiontour worden. De zanger geeft ook twee optredens in Nederland, op 14 en 15 juli in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Die tour heeft officieel de naam '+ - = ÷ x Tour' gekregen. Bijna al zijn albums dragen namelijk een wiskundig teken als titel. Zijn meest recente plaat, "=" (Equals), kwam in oktober uit. En wij spraken hem erover:

Lees meer over
Ed Sheeran