met de kindekes

Een kerstwonder: prinses Charlène viert kerst met haar gezin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEen kerstwonder: prinses Charlène viert kerst met haar gezin
RTL

Prinses Charlène (43) zal kerst dit jaar tóch vieren met haar gezin. Prins Albert II (63) van Monaco zal samen met de 7-jarige tweeling prinses Gabriella en prins Jacques afreizen naar Charlène, zo laat het Monegaskische vorstendom in een statement weten aan 'People'. Het paleis laat niets los over de verblijfplaats van de prinses.

"Het kan nog wel een paar maanden duren voordat ze weer helemaal hersteld is"

"Prinses Charlènes herstel verloopt rustig en voorspoedig", zo verklaart het paleis. "Het kan nog wel een paar maanden duren voordat ze weer helemaal hersteld is."

Prinses Charlène kwam afgelopen november na maanden afwezigheid eindelijk terug naar Monaco, om slechts enkele dagen na haar thuiskomt alweer haar koffers te pakken. Ze had begin dit jaar een keel-, neus- en oorinfectie opgelopen in Zuid-Afrika en mocht daarom lange tijd niet naar huis vliegen. Toen ze eenmaal onder het mes was geweest, mocht ze weer naar huis.

Prinses Charlène deelt opvallende kerstkaart: 'Een beetje treurig'
Lees ook

Prinses Charlène deelt opvallende kerstkaart: 'Een beetje treurig'

Eenmaal thuis kwam al snel het bericht dat Charlène Monaco weer had verlaten. "De eerste paar uur nadat ze terug was, ging het redelijk goed, maar daarna werd duidelijk dat het helemaal niet goed met haar ging", aldus prins Albert destijds tegen People.

Sindsdien wordt Charlène ergens in het buitenland behandeld; ze zou erg vermoeid zijn. Maar wat er precies aan de hand is, blijft onduidelijk. Wel gaf haar schoonzus onlangs een beetje duidelijkheid. Zij vertelde aan Page Six dat Charlène een zeer zware operatie heeft ondergaan en sindsdien alleen nog maar vloeibaar voedsel mag eten. Hierdoor is Charlène ontzettend veel afgevallen. De ingreep zou ook een mentale klap zijn geweest. "Ze moest veel medische ingrepen ondergaan in een korte tijd, dat zorgde voor veel stress. Het was traumatisch voor haar om alle pijn, alle ingrepen en al het commentaar in de media te moeten ondergaan zonder haar familie en kinderen. Ze heeft ze vreselijk gemist en dat was niet makkelijk voor haar."

Lees meer over
Prinses CharlenePrins Albert II