slingers

Loretta Schrijver openhartig na kankerdiagnose: 'Verandert je wel'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPLoretta Schrijver openhartig na kankerdiagnose: 'Verandert je wel'
RTL

Het gaat goed met Loretta Schrijver (65). De presentatrice vertelt in 'Aran on Tour' openhartig over de periode waarin ze ziek was. Loretta had een beginnend stadium van darmkanker, maar inmiddels zien de scans er positief uit. En daardoor staat ze nog dankbaarder in het leven.

“Wat kan je als mens toch een veerkracht hebben"

"Ik heb me toch een paar jaar heel moe en lusteloos gevoeld", geeft Loretta eerlijk toe aan Aran. Uiteindelijk blijkt ze een beginnend stadium van darmkanker te hebben. Inmiddels zien alle scans er goed uit, en de kleine dingen in het leven hebben inmiddels meer impact op Loretta.

Aran on Tour: Jelle maakt Loiza Lamers 'dolgelukkig'
Lees ook

Aran on Tour: Jelle maakt Loiza Lamers 'dolgelukkig'

"Ik kan nu al gelukkig worden van het feit dat m’n onderbroeken zo leuk in dat laatje liggen", legt ze lachend uit. Door de diagnose is ze ook dankbaarder geworden. "Wat kan je als mens toch een veerkracht hebben."

Eerder sprak Aran ook al met Loiza Lamers, voor wie het een hele stap was om haar relatie met vriend Jelle bekend te maken. "Ik heb altijd geroepen: ik hoef geen kinderen, maar ik merk dat ik nu op een punt in mijn leven ben beland dat ik merk van: het komt wel steeds naar boven." Bekijk de hele video hier.

Lees meer over
Loretta SchrijverAran BadeKankerDarmkankerAran on Tour