Commotie

Bevestigd: verleider Temptation Island naar huis gestuurd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeBevestigd: verleider Temptation Island naar huis gestuurd
RTL

Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' gaat pas in het voorjaar van start, maar desondanks gaan er nu al de wildste geruchten rond. Zo zou er een verleider naar huis zijn gestuurd nadat hij drugs zou hebben gekocht op het strand tijdens vrije uren. Een producent van het programma heeft vandaag voor het eerst gereageerd op deze geruchten.

"Onacceptabele situatie"

Op verschillende juicekanalen gingen er afgelopen weken verhalen rond over een verleider die drugs zou hebben gekocht op het strand en vervolgens terug op het vliegtuig zou zijn gezet naar Nederland. 

Opnames nieuw seizoen Temptation Island afgerond: 'It's a wrap!'
Lees ook

Opnames nieuw seizoen Temptation Island afgerond: 'It's a wrap!'

Een producent van het programma laat vandaag aan RTL Boulevard weten dat er in inderdaad een verleider naar huis is gestuurd. "Tijdens de opnames van Temptation Island is er een situatie ontstaan die wij onacceptabel vinden en niet in lijn is met de regels en afspraken die vooraf zijn gemaakt met alle kandidaten. Daarom hebben wij besloten om één van de kandidaten, die overigens nog niet in het programma zat, eerder naar huis te sturen. We willen met klem benadrukken dat het niet om Hans gaat, die op een juice channel in verband is gebracht met de situatie."

Donna en Nico waren afgelopen seizoen te zien als koppeltje, maar gingen single naar huis. Hoe het nu tussen hen zit wordt duidelijk in onderstaande video:

Lees meer over
Temptation Island