Zijn huis, zijn regels

Nieuw seizoen Big Brother speelt zich af in gloednieuwe villa

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykNieuw seizoen Big Brother speelt zich af in gloednieuwe villa
RTL

'Big Brother' heeft naar zijn kijkers geluisterd en dit seizoen heel wat nieuwe, onverwachte en spannende twists in petto voor zijn bewoners. Als eerste verrast hij de deelnemers met een geheel nieuw huis, dat van alle gemakken is voorzien.

"Het voelt erg luxueus aan, maar of dat ook het gevoel zal zijn dat de nieuwe bewoners zullen hebben, valt nog te betwijfelen"

"Een nieuw seizoen Big Brother: spannend! Dit verdient natuurlijk een frisse start en dus een nieuw huis", aldus presentatrice Geraldine Kemper. "Kan je nagaan dat hier welgeteld 20 kilometer aan bekabeling ligt? Alles om de kijker geen moment uit het Big Brother-huis te laten missen. Niet alleen voor de bewoners - over wie ik nog niks kan verklappen - heeft het huis en dus dit seizoen een totaal andere look and feel, ook voor de kijker."

Bekijk de eerste beelden hieronder:

Big Brother© Jasper Suyk
Big Brother
Big Brother© Jasper Suyk
Big Brother
Big Brother© Wesley de Wit
Big Brother
Big Brother© Wesley de Wit
Big Brother
Big Brother© Wesley de Wit
Big Brother
Big Brother© Wesley de Wit
Big Brother

"Het voelt erg luxueus aan, maar of dat ook het gevoel zal zijn dat de nieuwe bewoners zullen hebben, valt nog te betwijfelen", reageert presentator Peter Van de Veire. De keuken en woonkamer hebben een andere opstelling en de badkamer heeft voortaan een bad en niet drie maar twee douches. De gameroom is daarnaast dubbel zo groot als vorig jaar. Dat laatste gaat de toon zetten in het nieuwe seizoen, denkt hij.

De kijker heeft aankomend seizoen meer invloed dan ooit. Zo kun je niet alleen tijdens de liveshow stemmen, maar kan je ook tijdens de Videoland-livestream het leven van de Big Brother-bewoners medebepalen. Maar: Big Brothers wil blijft wet natuurlijk. "Een vakantie wordt het zeker niet: schaarste en onvoorspelbaarheid voeren de boventoon dit seizoen", aldus Geraldine.

Met maar liefst 120 camera’s en bijna 50 microfoons in het huis en de tuin, volgt Big Brother zijn bewoners overal en altijd. De kijker kan vanaf maandag 3 januari 20.30 uur dagelijks meekijken bij RTL 5 én 24/7 bij Videoland. 

Zo zag het huis er afgelopen seizoen nog uit:

Lees meer over
Geraldine KemperBig Brother