tijd van komen en tijd van gaan

Samenwerking RTL met duo Frank en Rogier definitief beëindigd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSamenwerking RTL met duo Frank en Rogier definitief beëindigd
RTL

Interieurstylisten Frank Jansen (75) en Rogier Smit (47) komen al geruime tijd niet meer samen de Nederlandse huiskamers binnen, maar vandaag komt er definitief een einde aan het duo. RTL en Frank en Rogier maken vandaag gezamenlijk bekend dat de samenwerking na een paar goede gesprekken is beëindigd.

"Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden"

'Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden', luidt het statement. 'Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking. De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd.'

Rechter doet uitspraak in vechtscheiding Frank en Rogier
Lees ook

Rechter doet uitspraak in vechtscheiding Frank en Rogier

Een paar maanden geleden liep het stuk tussen Frank en Rogier, die doorbraken dankzij hun deelname aan het immer spraakmakende programma Steenrijk, Straatarm. Nog altijd liggen de twee met elkaar in de clinch. Zo wilde Rogier per se een omgangsregeling voor de hond.

De interieurstylisten waren zeventien jaar samen. "Het is helaas over", vertelde Frank eerder aan RTL Boulevard. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan." Entertainmentdeskundige Aran Bade bezocht Frank onlangs nog. Hij vertelde toen het hele verhaal in Aran on Tour.

Lees meer over
Frank JansenFrank en Rogier