Openhartig

Geraldine Kemper deelt kwetsbare foto van psoriasis: 'Ik haat het'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGeraldine Kemper deelt kwetsbare foto van psoriasis: 'Ik haat het'
RTL

De Instagram-pagina van Geraldine Kemper (31) staat vol met vrolijke kiekjes, maar de presentatrice is niet bang om ook een andere kant van zichzelf te laten zien. Geraldine deelt vandaag verschillende foto’s waarop duidelijk te zien is dat ze psoriasis heeft, een huidziekte die voor plekjes met schilfers en jeuk zorgt.

"Ook zo mag ik er zijn"

Op de zwart-wit foto's is het lichaam van Geraldine te zien vanuit verschillende hoeken. Op haar lichaam zijn allerlei witte plekjes te zien. De presentatrice vertelt dat ze flink last heeft van de psoriasis. 'Onzeker. Boos. Jeuk. Krabben. Pijn. Sneeuw. Luipaard. Spikkels. Vlekjes. Dalmatiër: psoriasis' zo begint ze haar post. 'Ik haat het, maar het hoort ook bij me. Dit keer wilde ik het vastleggen en omarmen. Ook deze kant van mezelf laten zien. Want ook zo mag ik er zijn.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Geraldine Kemper weer 'hartstikke verliefd'
Lees ook

Geraldine Kemper weer 'hartstikke verliefd'

Onder de foto regent het complimentjes. 'Imperfectie maakt een mens juist perfect', zo reageert een volger. En: 'Het maakt je nog steeds de mooie jij lieve Geraldine!! Maar heel goed dat je dit ook durft te delen!' zo reageert een ander. Arie Boomsma reageert met een simpel hartje en de woorden 'Sterk'.

Dat Geraldine er geen problemen mee heeft om zich van haar kwetsbare kant te tonen, blijkt ook wel uit het feit dat ze een programma gaat maken over vrouwelijke seksualiteit. 

Lees meer over
Geraldine Kemper