Boulevard

Beau wil Nederland weer open zien: neem je verantwoordelijkheid

Door ANP··Aangepast:
Beau wil Nederland weer open zien: neem je verantwoordelijkheid
RTL

Beau van Erven Dorens roept via Instagram al zijn volgers op een boosterprik tegen corona te gaan halen. Volgens de presentator is het hoog tijd dat Nederland weer open gaat. "Het gaat zo niet langer", schrijft hij.

"De jongeren moeten naar buiten, om te sporten, te spelen, te zingen en te dansen, stiekeme dingen te doen en plezier te maken. De studenten moeten naar college en hun knaldrang botvieren in het uitgaansleven. De ouderen moeten zorgeloos rondlopen en bezoek ontvangen. De ondernemers moeten weer adem halen en hun winkels opengooien. De horeca moet weer open en liters bier en bergen eten verkopen. De cultuursector moet weer aan de slag. De stadions weer vol", somt Beau op.

De talkshowhost moedigt iedereen daarom aan zich te laten boosteren. "Neem je verantwoordelijkheid en des te sneller zijn we er doorheen", schrijft Van Erven Dorens, die gelijk duidelijk wil maken dat hij zijn oproep niet doet in samenwerking met de GGD "of met wat dan ook". "Ik ben heel bezorgd over alle (neven-)schade van deze coronacrisis die we NIET in grafieken zien."