guess who's back?

Khloé Kardashian terug op sociale media na 'babyschandaal'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKhloé Kardashian terug op sociale media na 'babyschandaal'
RTL

Khloé Kardashian (37) heeft voor het eerst weer van zich laten horen op sociale media, nadat Tristan Thompson (30) bekend maakte een kind te hebben verwekt bij zijn personal trainer terwijl hij toen nog een relatie met Khloé had. De realityster deelde een aantal foto's van hun dochter True, voor wie ze een poesje heeft aangeschaft.

"Ik zou willen dat True oud genoeg is om haar te vertellen dat ze allergisch is voor katten"

Op de beelden is de 3-jarige True te zien met een grijze poes dat een roze halsbandje draagt. Khloé zette er alleen een hartje bij en verder geen tekst. In augustus 2021 schreef de Kardashian-telg nog op Twitter: 'Ik zou willen dat True oud genoeg is om haar te vertellen dat ze allergisch is voor katten. Dat heeft mijn moeder me mijn hele jeugd verteld, wat een briljante zet was omdat ik er nooit aan twijfelde.' Kennelijk is Khloé uiteindelijk toch overstag gegaan en heeft ze haar dochter blij gemaakt met het beestje.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex Khloé Kardashian verwekte kind bij personal trainer
Lees ook

Ex Khloé Kardashian verwekte kind bij personal trainer

Khloe heeft tot nu toe niet gereageerd op de publieke excuses die Tristan aan haar maakte, nadat hij bekende een zoon te hebben gekregen met zijn personal trainer Maralee Nichols. 'Khloé, je verdient de pijn en vernedering waar ik voor gezorgd heb niet. Je verdient het niet om behandeld te worden zoals ik dat door de jaren heen heb gedaan. Mijn gedrag strookt niet met hoe ik jou zie. Ik heb ontzettend veel respect voor je en hou van je, wat je ook zal denken. Nogmaals, het spijt me ontzettend.'

Lees meer over
Khloé Kardashian