illusionist of perfectionist?

Hans Klok streng voor vriend tijdens show: 'Schold ‘m uit voor domme koe'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPHans Klok streng voor vriend tijdens show: 'Schold ‘m uit voor domme koe'
RTL

Hans Klok (52) is dolgelukkig met zijn 21 jaar jongere vriend Dann. Zo noemt de illusionist hem zijn 'soulmate'. Ook Dann kan goochelen en zit daarom in het team van Hans. De illusionist vertelt echter tijdens een interview aan '&C' dat Dann sneller op zijn vingers getikt wordt dan anderen.

''We kunnen ons geen slordigheidjes permitteren''

'Toen hij tijdens de repetities iets liet vallen, schold ik ‘m uit voor domme koe. Zoiets doe je toch sneller bij je partner. Maar hij weet ook: een act is echt mijn kind', vertelt Hans aan &C. 'Alle trucs moeten ­perfect gaan, elke seconde en millimeter telt, we kunnen ons geen slordigheidjes permitteren', voegt hij toe.

Victor Mids hoeft Hans Klok niet zonodig achterna
Lees ook

Victor Mids hoeft Hans Klok niet zonodig achterna

Hans werkt graag met mensen die dichtbij hem staan. Zo was ook zijn vader jarenlang zijn manager en boekhouder. Totdat zijn vader kwam te overlijden. 'Ik was er kapot van. Mijn broer nam het stokje over, maar zakelijk is hij niet sterk. Hij had een gat in zijn hand, maar had fantastische ideeën. Hij zorgde dat ik in Ahoy stond. Zo kwam ik in contact met Joop van den Ende en verwierf ik grote bekendheid in ­Nederland', vertelt Hans. 

Ondanks dat Hans 'streng' kan zijn tijdens de voorbereidingen van zijn shows, heeft hij wel de juiste bedoelingen voor zijn collega's: 'Ik ben wel een goede coach, wil dat mijn collega’s het beste uit zichzelf halen en een ster worden.'

Traditiegetrouw is er aan het einde van elk jaar een gloednieuwe The Roast. Dit keer werd ook Hans publiekelijk afgemaakt en daar waren we als de kippen bij.

Lees meer over
Hans KlokThe Roast