MAXimaal genieten

Koningin Máxima deelt zeldzame selfie met hond Mambo

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKoningin Máxima deelt zeldzame selfie met hond Mambo
RTL

We wisten al dat de koninklijke familie vergezelt wordt door drie honden. Toch zien we hier zelden beelden van, tot vandaag: de koningin deelt een schattige selfie met hond Mambo via het Instagram-account van het koningshuis.

''Bewegen is goed voor je fysieke, maar ook voor je mentale gezondheid''

Op het kiekje zien we Máxima in het bos lopen met daarachter een rennende Mambo. 'Bewegen is goed voor je fysieke, maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan. Vandaag, op Blue Monday, maak ik een flinke wandeling. Jij ook?' staat erbij geschreven. 

Hind zingt Willem-Alexander en Máxima toe in Dubai
Lees ook

Hind zingt Willem-Alexander en Máxima toe in Dubai

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mambo werd vorig jaar speciaal aangeschaft om het lege nest syndroom een klein beetje tegen te gaan. In december konden we de viervoeter voor het eerst zien op de kerstkaart van het koningspaar. De twee labradors zaten voor het gezin op de grond en de kleine Mambo lag veilig in de armen van Máxima.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorige week pakte Mambo zijn moment of fame tijdens een belangrijke Zoom-meeting van de koningin. De viervoeter zag een vogel buiten en begon keihard te blaffen. Hieronder zie je hoe de koningin daarop reageerde. 

Lees meer over
Koningin MáximaKoningshuis