excuustweet

Actrice Rachel Zegler onder vuur na persiflage Britney Spears

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPActrice Rachel Zegler onder vuur na persiflage Britney Spears
RTL

'West Side Story'-hoofdrolspeelster Rachel Zegler (20) kreeg maandag een bak kritiek over zich heen nadat ze een sketch had gemaakt van recente Instagram-berichten van Britney Spears (40). De actrice heeft de video inmiddels verwijderd en haar excuses aangeboden.

Rachel las in de clip de post van Britney dramatisch op, volgens sommige volgers deed ze daarmee een auditie na waarin acteurs een monoloog moeten opvoeren. Fans van Britney waren woedend, omdat de West Side Story-actrice de problemen van de zangeres belachelijk zou maken. De post die zij voorlas was onderdeel van de ruzie tussen Britney en zusje Jamie Lynn Spears.

Zus Britney Spears wil social media-ruzie beëindigen
Lees ook

Zus Britney Spears wil social media-ruzie beëindigen

'Iedereen die mij kent weet hoeveel ik van Britney hou en altijd het beste voor haar hoop', aldus Rachel in haar excuustweet. 'Ik bedoelde dit absoluut niet respectloos, maar had moeten nadenken over hoe het gezien zou worden. Het spijt me dat ik mensen heb teleurgesteld of van slag heb gemaakt. Deze situatie moeten we niet licht opvatten en we moeten allemaal achter Britney staan in deze belangrijke tijd. Dank voor het luisteren en veel dank voor degenen die me verantwoordelijk hebben gehouden.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Britney Spears