voice over

Ook tweede aangifte in zedenzaak The Voice is tegen Ali B

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOok tweede aangifte in zedenzaak The Voice is tegen Ali B
RTL

Er is opnieuw aangifte gedaan rond de misstanden in het RTL-programma 'The voice of Holland'. Ook deze aangifte is gedaan tegen Ali B (40). Dat bevestigt Bart Swier, de advocaat van de artiest, aan RTL Boulevard.

"Ik kan bevestigen dat er inderdaad een tweede aangifte ligt tegen mijn cliënt"

De advocaat van Ali laat het volgende weten aan RTL Boulevard: "Ik kan bevestigen dat er inderdaad een tweede aangifte ligt tegen mijn cliënt. Ali B betwist deze aangifte volledig en ontkent dus."

Er lag al een aangifte van grensoverschrijdend gedrag tegen Ali, coach in het tv-programma. Naar verluidt is dat gedaan door een oud-deelnemer. Ali liet daarna weten dat hij zich niet herkent in de beschuldigingen en het onderzoek naar de zaak met vertrouwen tegemoet ziet.

Aangifte tegen Ali B. wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag
Lees ook

Aangifte tegen Ali B. wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag

Zaterdag werd duidelijk dat het programma The voice of Holland voorlopig is stopgezet wegens seksueel overschrijdend gedrag. Bandleider Jeroen Rietbergen erkende daarop dat aantijgingen aan zijn adres juist zijn en hij stapte op. Hij had relaties en appcontact 'van seksuele aard' gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice, meldde hij. Maandag maakte Linda de Mol bekend dat ze haar relatie met Jeroen heeft verbroken en haar werkzaamheden voorlopig stillegt.

Lees meer over
John de MolThe Voice Of Holland