THE NAME IS ELBA, IDRIS ELBA

Idris Elba is mogelijk dé nieuwe James Bond

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIdris Elba is mogelijk dé nieuwe James Bond
RTL

Een producent van de James Bond-films heeft bevestigd dat zij de Britse acteur Idris Elba (49) op het oog heeft als mogelijk nieuwe James Bond. Bond-acteur Daniel Craig (53) is vorig jaar voor de laatste keer als de 007-agent verschenen, in de film 'No Time To Die'. Daarom wordt online gespeculeerd over een nieuwe Bond, waarbij Elba geregeld voorbij komt.

"Ik ben vrienden met hem, hij is een geweldige acteur"

"Ik ben vrienden met hem, hij is een geweldige acteur", zegt producent Barbara Broccoli in een podcast van entertainmentwebsite Deadline. Ook producent Michael G. Wilson is te gast in de podcast. "Het is onderdeel van het gesprek. Maar het is moeilijk gesprekken voeren als er nog iemand in de stoel zit."

James Bond-acteur Jack Hedley op 92-jarige leeftijd overleden
Lees ook

James Bond-acteur Jack Hedley op 92-jarige leeftijd overleden

Ze doelt daarmee op Daniel, die pas geleden nog voor de laatste keer James Bond speelde. Daarom is dan ook besloten om eerst te wachten tot No Time To Die niet meer in de bioscoop te zien is, ook voor Daniel.

Daniel speelt in No Time To Die voor de vijfde keer agent 007. In de film, die door het coronavirus twee jaar is uitgesteld en afgelopen september verscheen, neemt Bond het op tegen een maniak die de wereld bedreigt met een virus.

Lees meer over
Daniel CraigIdris Elba