Not amused

Khloé Kardashian onder vuur vanwege verkopen tweedehandskinderkleding

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKhloé Kardashian onder vuur vanwege verkopen tweedehandskinderkleding
RTL

Het is algemeen bekend dat de Kardashian-clan zwemt in het geld. Twee familieleden zijn zelfs miljardair. Desondanks heeft Khloé Kardashian (37) besloten de kinderkleding van dochtertje True (3) voor grote bedragen online te verkopen. Met als gevolg: bakken kritiek van haar fans.

"Wie zou er zo veel geld voor kinderkleding neerleggen?"

Sinds een aantal maanden hebben de Kardashian-/Jenner-zusjes een kledingwebsite genaamd Kloster, waarop ze tweedehandskleding verkopen. Nadat een paar dagen geleden verschillende items op de site werden aangevuld, kwamen fans erachter dat Khloé de kleding van haar dochter verkoopt. En niet voor een zacht prijsje: soms voor wel honderden dollars. Het duurste kledingstuk wordt aangeboden voor een schamele 556 dollar, terwijl ze er zelf 695 dollar voor heeft neergelegd. 

Fans zijn hier - op z’n zachtst gezegd - niet over te spreken. En het feit dat Khloé veel van de kleding gratis heeft gekregen van modeontwerpers maakt de situatie er niet beter op. Toch zijn het vooral de hoge prijzen waar veel mensen over vallen.

Ex Khloé Kardashian verwekte kind bij personal trainer
Lees ook

Ex Khloé Kardashian verwekte kind bij personal trainer

Op Twitter ontvangt de realityster veel kritiek: 'Wie zou er zo veel geld voor kinderkleding neerleggen, laat staan tweedehandskinderkleding? Niemand kijkt naar het merk. Walgelijk, de kleding had ook gedoneerd kunnen worden aan mensen die het écht nodig hebben', schrijft iemand gefrustreerd. 'Ik weet nu waarom ze rijk zijn... mensen kopen alles voor een belachelijke prijs', reageert een ander. 

Vermoedelijk zal de realityster financieel weinig merken van deze pittige meningen. Met haar 215 miljoen volgers op Instagram zullen er hoogstwaarschijnlijk genoeg fans overblijven die wél grote bedragen willen neerleggen voor de kinderkleding. 

Haar zus Kim Kardashian heeft het ondertussen nog steeds gezellig met acteur Pete Davidson. De twee werden de afgelopen maanden vaak samen gespot en Kim zou zelfs een verjaardagsfeest voor hem hebben georganiseerd. Grote kans dat de tortelduifjes binnenkort hun vermeende relatie Insta-official maken. Maar of haar ex-man Kanye West hier zo blij mee is, dat is de vraag. Meer hierover in de video hieronder. 

Lees meer over
Khloé Kardashian