We want prenup!

Kanye’s vlam Julia Fox bijt van zich af na golddigger-geruchten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKanye’s vlam Julia Fox bijt van zich af na golddigger-geruchten
RTL

Sinds Julia Fox (31) aan het daten is met Kanye West (44) wordt ze overspoeld met media-aandacht. En dat pakt niet altijd even voordelig voor haar uit: zo wordt er regelmatig geschreven dat ze alleen maar voor de roem en het geld met Kanye aan het daten is. In haar podcast Forbidden Fruits bijt ze nu flink van zich af.

"Laten we het even echt houden"

Julia vertelt dat ze in haar jongere jaren absoluut een 'aandachtstrekker' was, maar dat dit inmiddels wel anders is. "Het is grappig, want ik krijg nu ineens veel aandacht, maar het kan me oprecht helemaal niks boeien."

'Relatie tussen Kanye West en Julia Fox is nog niet serieus'
Lees ook

'Relatie tussen Kanye West en Julia Fox is nog niet serieus'

Julia vertelt dat er nogal nare dingen over haar worden geschreven, maar dat hier niks van waar is. "Mensen zeggen dat ik alleen maar voor de roem bij Kanye ben, of voor de 'clout' of het geld. Maar schat, ik date mijn hele volwassen leven al met billionaires, dus laten we het even echt houden."

Vervolgens vertelt Julia waar ze dan wél om geeft en dat is om het creëren van kunst en 'dingen in de wereld te brengen'. "Kijk mijn films, lees mijn boek. Dat is veel leuker voor mij dan dat nu alle ogen gericht zijn op mij. Het kan mij echt niks schelen."

Lees meer over
Kanye West