Let's get loud

Jennifer Lopez en Ben Affleck laten pers relatie niet beïnvloeden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJennifer Lopez en Ben Affleck laten pers relatie niet beïnvloeden
RTL

Jennifer Lopez (52) en Ben Affleck (49) laten de media dit keer geen invloed hebben op hun relatie. Volgens Jennifer zijn de twee, die eerder van 2002 tot en met 2004 samen waren en uit elkaar gingen vanwege de vele aandacht van de pers, nu "ouder en wijzer".

"We gaan daar veel bewuster mee om"

Toen de zangeres en acteur vorige lente weer gingen daten, waren ze van tevoren bang voor een nieuw mediacircus. Maar ze hebben geleerd om vooral niet te veel meer te delen over hun relatie, zegt Lopez. "We zijn nu ouder en wijzer en hebben meer ervaring. We zitten in een andere levensfase en hebben nu allebei kinderen, dus we gaan daar veel bewuster mee om", legt ze uit aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Jennifer Lopez en Ben Affleck na 18 jaar samen op de rode loper
Lees ook

Jennifer Lopez en Ben Affleck na 18 jaar samen op de rode loper

De relatie voelt bijna twee decennia later ook anders. "We waarderen het meer en vieren het ook meer en dat is fijn", zegt Jennifer. "Als je iemand vindt waar je heel, heel erg van houdt en je krijgt een tweede kans dan is dat heel zeldzaam, bijzonder en mooi en dat nemen we niet voor lief."

Over hoe de toekomst met Ben er gaat uitzien wil de zangeres niets voorspellen. "Ik denk dat iedereen gewoon gelukkig wil zijn en samen met iemand wil zijn om oud mee te worden. Dat vind ik voor nu een mooie gedachte."

Jennifer en Ben zijn sinds april vorig jaar weer een setje. Kort daarvoor strandde Jennifers relatie met Alex Rodriguez, met wie ze verloofd was. Met haar ex-man Marc Anthony heeft ze een tweeling. Ben kreeg met zijn ex-vrouw Jennifer Garner drie kinderen.

Lees meer over
Jennifer LopezBen Affleck