Hello from the other side

Adele helpt geruchten over relatieproblemen de wereld uit

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAdele helpt geruchten over relatieproblemen de wereld uit
RTL

Adele (33) heeft op haar Instagram twee bijzondere aankondigingen gedaan. De zangeres laat namelijk weten dat haar optreden tijdens de uitreiking van de BRIT Awards tóch door zal gaan en maakt ook meteen een subtiele verwijzing naar de geruchten over zogenaamde relatieproblemen tussen haar en Rich Paul (40).

"Rich stuurt jullie al zijn liefde"

 Adele zei vorige maand haar concertreeks in Las Vegas af. Volgens The Sun zou ze ook niet optreden tijdens de BRIT Awards, maar dat spreekt ze nu dus tegen. 'Ik ben zo blij dat ik kan vertellen dat ik volgende week optreed tijdens de Brits', zo schrijft Adele op Instagram. Ook laat ze weten dan plaats te nemen op de talkshowbank van Graham Norton en sluit ze af met een kleine sneer. 'Rich stuurt jullie al zijn liefde'.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Schade afgelaste shows Adele ruim 130 miljoen euro'
Lees ook

'Schade afgelaste shows Adele ruim 130 miljoen euro'

In januari maakte de zangeres in tranen via sociale media bekend haar concertreeks in Las Vegas af te zeggen. Haar concerten in Las Vegas konden geen doorgang vinden omdat de helft van haar team geveld is door het coronavirus en ze daardoor niet de show kon bieden die haar fans verdienen. Het duurde niet lang voordat er geruchten rond gingen over haar relatie. Adele zou ruzie hebben met haar vriend Rich, waardoor het geheel te emotioneel voor haar werd en ze zich niet meer kon focussen op haar shows.

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]