in galop

Dít zijn de hoogtepunten van EOTB-dekhengst Harrie Snijders

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© MTV/VideolandDít zijn de hoogtepunten van EOTB-dekhengst Harrie Snijders
RTL

Wie kent hem nou niet? Harry Snijders, beter bekend als 'dekhengst'. De geruchten gaan dat de EOTB-ster misschien wel een comeback in het nieuwste seizoen van 'Ex On The Beach' maakt. Of dit nou waar is of niet, op één ding kunnen we rekenen: het wordt weer een seizoen vol drama, gezelligheid en vunzige uitspraken. Zijn bijnaam is niet zomaar uit de lucht komen vallen zoals we allemaal wel weten. Zo heeft Harrie ook heel wat hoogtepunten op zijn naam staan.

Dat ze in Ex On The Beach niet vies zijn van een vrijpartij is wel duidelijk, maar dekhengst Harrie deed vorig jaar wel een bizarre onthulling over een bedpartner tijdens het programma. In een aflevering van Pixels van MTV vertelt de realityster, naast dat hij verslaafd zou zijn aan seks, dat iemand uit seizoen 5 van Ex On The Beach in bed heeft gepoept, terwijl Harrie met haar lag te rollebollen. Tijdens de daad kon ze het niet meer binnenhouden, maar gelukkig heeft 'ie het ongemakkelijke detail buiten de camera's weten te houden.

Dekhengst Harrie Snijders hint op deelname aan Expeditie Robinson
Lees ook

Dekhengst Harrie Snijders hint op deelname aan Expeditie Robinson

Niet alleen tijdens de opnames ketste de dekhengst erop los, maar Harrie kon er ook ná de opnames wat van. Tijdens zijn interview met Shownieuws twee jaar geleden blikte hij terug op zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch. Zo vertelt hij over een trio die hij zou hebben gehad met de EOTBDD-sterren Jamecia en Jamy. Na een boeking in augustus 2019 heeft hij met beiden afgesproken en zijn ze met zijn drieën geëindigd in de hotelkamer. "Ik had even wat goed te maken", lacht Harrie.

Naast al het rammen in bed kennen we Harrie ook van zijn stompen in Boxing Influencers. Een live boksevent waarbij influencers de ring instappen om het tegen elkaar op te nemen. Harrie verloor het duel in de wedstrijd tegen de Temptation Island-realityster Danicio. Ondanks de rake klappen richting Harrie, wist de dekhengst zelf ook iemand goed te raken. In de derde ronde maakte hij namelijk een flinke smakker en raakte daarbij de fotograaf die het geheel moest vastleggen. De klap kwam zo hard aan dat haar bril niet helemaal meer recht op haar neus stond.

Of we de legendarische dekhengst kunnen verwachten in het gloednieuwe seizoen van Ex On The Beach is dus nog maar afwachten. In het verleden heeft Harrie eerder gezegd dat hij terugkeert in een nieuw seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, maar dat bleek achteraf een leugen om in de publiciteit te komen. Ook heeft hij al eerder het gerucht verspreid dat hij zou meedoen aan Expeditie Robinson. Ook dit bleek niet waar te zijn. 

Lees meer over
VideolandMTVEx on the BeachTv-programma