let’s get loud

Jennifer Lopez krijgt eigen documentaire op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJennifer Lopez krijgt eigen documentaire op Netflix
RTL

Jennifer Lopez-fans opgelet: de 52-jarige wereldster krijgt haar eigen documentaire op Netflix. De opnames van het spektakel vonden plaats in het jaar dat ze de magische leeftijd van 50 bereikte én er een heleboel andere hoogtepunten plaatsvonden.

"Zodat mensen weten dat je vrouwen niet af kunt schrijven op een bepaalde leeftijd"

2019 was hét jaar van Jennifer: naast het feit dat ze zichzelf voor een dag Sarah mocht noemen, kwam ook haar succesvolle film Hustler - waarmee ze genomineerd werd voor een Golden Globe - uit en liep ze de fashionshow van Versace in Milaan met haar iconische jungle-jurk uit het jaar 2000. Even later, in februari 2020, stond ze ook nog eens samen met de Colombiaanse zangeres Shakira te schitteren tijdens de halftime-show van de Super Bowl. 

De zangeres maakte het heugelijke nieuws over haar docu bekend in een interview met de New York Times. 2019 was volgens haar het jaar 'dat alle films, muziek en kleding, waar ze lang aan gewerkt had, naar buiten kwamen'. Al deze successen worden nu dus bekroond met een documentaire.

Jennifer Lopez neemt het op voor Ben Affleck: 'Veel respect voor hem'
Lees ook

Jennifer Lopez neemt het op voor Ben Affleck: 'Veel respect voor hem'

Eerder legde JLo in een YouTube-video uit dat ze haar vijftigste verjaardag graag wilde vieren met een tournee. "Het is belangrijk om dit als vrouw te doen, zodat mensen weten dat je vrouwen niet af kunt schrijven op een bepaalde leeftijd", aldus de artiest.

Het gaat Jennifer niet alleen op zakelijk gebied voor de wind: ze heeft sinds vorig jaar september ook weer een relatie met Ben Affleck. De zangeres en de 49-jarige acteur waren van 2002 tot en met 2004 al bij elkaar en waren toen zelfs verloofd. De relatie zou destijds zijn gestrand vanwege de enorme media-aandacht voor het koppel, dat door de pers 'Bennifer' werd genoemd.

Lees meer over
Jennifer LopezNetflix