Teleurstelling

Holland's Got Talent keert terug zonder Angela Groothuizen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Holland's Got Talent keert terug zonder Angela Groothuizen
RTL

Het RTL-programma 'Holland's Got Talent' keert komend seizoen weer terug op de televisie, maar dan wel zonder jurylid Angela Groothuizen (62). In het radioprogramma De Perstribune vertelt Angela dat ze er niet bij zal zijn in het nieuwe seizoen.

"Je weet bij dit soort programma's nooit of ze je nog willen"

Angela zat de afgelopen vier seizoenen in de jury van het programma. Zij zegt niet te weten wat de concrete reden is dat ze na vier jaar niet meer wordt gevraagd: "Je weet bij dit soort programma's nooit of ze je nog willen. Misschien nog wel voor The Voice Senior, als dat ooit terugkomt."

 Angela Groothuizen kreeg ongewenste tongzoen van Meat Loaf
Lees ook

Angela Groothuizen kreeg ongewenste tongzoen van Meat Loaf

Het elfde, tot nu toe laatste seizoen van Holland's Got Talent was eind 2020 op RTL te zien. The Voice Senior is voorlopig geschrapt na alle onthullingen van seksueel wangedrag bij The Voice of Holland.

Angela Groothuizen tekende in 2019 een contract voor twee jaar bij RTL. Zij vertelde in de uitzending niet of dat contract is verlengd. Ze maakt sinds deze week wel elke zaterdag een radioprogramma voor Omroep MAX op NPO Radio 5. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Tineke de Nooij, die na zestig jaar afscheid heeft genomen van de radio.

RTL bevestigt vandaag het nieuws dat Angela niet aanwezig zal zijn bij het nieuwe seizoen. "Er zullen meerdere nieuwe gezichten te zien zijn", laat een woordvoerder weten. Of alle juryleden worden vervangen, wil hij niet zeggen: "Hier komen we later op terug."

 

Het is nog onzeker of het programma The Voice of Holland wel zal terugkeren. De kandidaten van het huidige seizoen zitten dan ook in onzekerheid. 

Lees meer over
Angela GroothuizenHolland's Got Talent