cleaning out my closet

Fashion twins: koningin Mathilde kopieert Máxima

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFashion twins: koningin Mathilde kopieert Máxima
RTL

De Belgische koning Filip (61) en koningin Mathilde (49) brachten afgelopen week een bezoek aan Oman en de Verenigde Arabische Emiraten. Er stond onder meer een bezoek aan de World Expo in Dubai op de agenda. Koninklijke gasten zijn ze daar wel gewend; afgelopen november kwamen koning Willem-Alexander (54) en koningin Máxima (50) nog op bezoek. Het is echter wel de vraag of ze in Dubai de royals uit elkaar kunnen houden. Mathilde droeg tijdens het bezoek nagenoeg dezelfde outfits - meervoud - als onze koningin.

Mathilde en Máxima zijn wel vaker fashion twins. Niet gek, want de royals shoppen beiden graag bij modehuis Natan. Ook de creaties die ze droegen tijdens hun bezoekjes aan het Midden-Oosten komen van het Belgische modehuis. Koningin Máxima droeg tijdens haar bezoek in Dubai een jurk van Natan met details rond haar taille. Mathilde droeg vorige week bijna dezelfde jurk, alleen had zij die genoemde details onderaan het kledingstuk zitten. Allebei maakten ze de look af met een groene hoed.

© ANP

In november koos onze Máxima ook voor een opvallend pak van Natan. Mathilde kopieerde ook deze outfit, zij het wel in een andere kleur. Oordeel zelf wie het beter staat.

© ANP

Het bezoek van ons koningspaar aan Dubai had in november een extra Nederlands tintje. Niemand minder dan Hind mocht hen aldaar toezingen. Je ziet de beelden hieronder.

Lees meer over
Koningin MathildeKoningin Máxima